About Me

Thursday 30 January 2014

Σπουδάζω


ΕΡΩΤΗΣΗ
Σας βρήκα τυχαία από μια φίλη εδώ στο Facebook.Σπουδάζω Λογιστική στην Αγγλία και νιώθω πως τον καιρό που έκανα αυτή την επιλογή δεν ήμουν αρκετά ολοκληρωμένη ως προσωπικότητα και το πιο σημαντικό το ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούσα δεν με καθοδήγησε σωστά, παρά μόνο σε πολύ συγκεκριμμένες κατευθύνσεις. Η χώρα η γλώσσα αλλά κυρίως η σπουδή δεν με αφήνουν να ησυχάσω αφού έχω καθημερινά τάσεις φυγείς και θέλω να τα παρατήσω για να ασχοληθώ με κάτι που πραγματικά θέλω( Φιλολογἰα ή Δημοσιογραφία) Τα πράγματα είναι δύσκολα για μένα αφου πραγματικά απεχθάνομαι τη σπουδή και την Αγγλία και δυστυχώς δε μπορώ να σας μεταδώσω τον βαθμό. Αλλά η καθημερινότητα μου είναι ένα δίλημμα του αν θα φύγω ή να μείνω. Νιώθω πως χάνω πραγματικά το χρόνο μου. - Κ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αγαπητη Κ
Σ' ευχαριστω για την ερωτηση σου. Ειναι μια ερωτηση που συναντω πολυ συχνα σε φοιτητες και μου δινεις την ευκαιρια να την απαντησω για πολλους!
Υπαρχουν 2 απαντησεις εδω
Η μια απαντηση ειναι οτι τιποτε δεν συμβαινει τυχαια στη ζωη μας. Ολα γινονται για καποιο λογο. Και ο λογος ειναι για να μαθουμε καποιο μαθημα. Το μαθημα παντα εχει να κανει με την εξελιξη μας και οχι την ταλαιπωρια μας! Αν ταλαιπωρουμαστε τοτε χανουμε την ουσια και θα επαναλαμβανουμε μεχρι να μαθουμε. Αυτη τη στιγμη εχεις 2 επιλογες - να σταματησεις η να συνεχισεις. Οποιαν επιλογη και αν κανεις, ζησε την με ενα δημιουργηκο τροπο! Γιατι αν δεν το κανεις αυτο, το μονο ατομο το οποιο θα ταλαιπωρεις εσυ, ειναι τον εαυτο σου!
Η δευτερη απαντηση ειναι οτι απο εσενα εξαρταται ποιαν πορεια θα χαραξεις στη ζωη σου! Δηλαδη εσυ κανεις τις συνειδητες αποφασεις πως θελεις να διαμορφωσεις τη ζωη σου. Αφου λες οτι σε ενδιαφερει περισσοτερο η φιλολογια και η δημοσιογραφια, τοτε ακολουθα το ονειρο σου! Οτι εμαθες απο τη λογιστικη θα σου ειναι παντα χρησιμο. Οποτε προχωρα με το ονειρο σου χωρις να το ψαχνεις!
Οτι και να αποφασισεις καντο με χαμογελο! 
Αννη Παττιχη
Προπονητρια Ζωης
https://www.facebook.com/groups/630355250357017/688638681195340/?notif_t=like

No comments:

Post a Comment

cool